1. Sätt ugnen på 200°C. Klä en 20x30 cm stor bakplåt eller bakform med bakplåtspapper. Se till att kanten är ganska hög så att inte toscan rinner över sen (alternativt större form och kortare gräddning)
En ljuvlig bountykaka eller kokoskola kaka med mörk chokladganache. Lycklig och full med bakglädje var det dags att inta det gustavianska köket och idag har det bakats något så gott som en kladdig kokoskola kaka med mörk chokladganache
22Vissa smaker påminner mig om barndomen och kanske rent av väcker specifika minnen, fina minnen och det är precis vad dessa Havre och kokoskola kakorna gör
Lakrits, kaffe och hasselnötter, kokoskola, marsipan och pistage. Praliner. Ingen påsk utan godis. Hemgjorda praliner med smaksatt (och så klart) vegansk dulce de leche
Kokoskola½ burk kondenserad mjölk (sötad)2st gulorKnappt 2 msk farinsockerLite vaniljarom85g smör (jag kör med saltat här)Ca 65g kokosVispa ihop gulor, mjölk & vanilj. Bred nu på banancurden på kakan, häll på kokoskolan & toppa med ca 3 dl vispad grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.