Kyckling (19) Citronkyckling med Rosmarin (1) Curryrulle (1) Kyckling med Soltorkade tomater och Gorgonzolaost (1) Kycklingfilé i Vitt vin och Gorgonzola (1) Kycklinggruta med Dragon och Gorgonzola (1) Pastasallad med Kyckling och Ceasardressing (1) Prosciuttolindat Kycklingbröst med Gräslök och Färskost (1) Timjan (1) Vitlök och Citron. (1)
Lasagne (3)
Lax (13) Gravad Lax med Potatissallad med Mango (1) Lyxig Lax med Chili (1) Moccasinlax (1)
Lövbiff (3) Fylld lövbiff med God fyllning (1) Het Lövbiffgryta (1)
Marmelad (2) Rödlöksmarmelad (1)
Muffins (4) Fruktmuffins (1)
Pasta (17) Pasta Al Limone (1) Pasta med Biff och Svanpsås med smak av tryffel (1)
Pizza (3) Tomat och Getost pizza (1) Vegetarisk Pizza (1)
Potatis (1) Bakad potatis (1)
Rabarber (1) Jordgubbs & Rabarberpaj med Kanel och Kardemumma (1)
Räkor (3) Romeos Heta räkor (1)
Sallad (6) Baconsallad med Halloumi (1) Hallon och Getostsallad (1) Hallonsallad (1) Mozzarella sallad (1)
Sås (2) Pepparsås (1)
Sill (1) Äpple/Fläder och Citronsill (1) Brantevikssill (1)
Borde koka sås på egen buljong oftare. Torskryggen i all ära, men den här såsen blev bara såå god. Lägg i fisken och pensla på skyn med smör, honung, salt och peppar
Lägg ovanstående smörblandning i en ugnsfast form, som ni sedan lägger torskryggsfileernaovanpå. Lägg i blandningen i stekpannan på slutet och stek med baconen
Jag sprang på färsk torskrygg till ett okej pris i helgen så då fick det bli lördagens middag. Med tanke på att jag hade varit på seminarium i Västerås hela dagen blev det en ganska enkel anrättning
Lätt att variera och lätt att tillaga och dessutom imponerar det ofta på gäster. Torskrygg med parmesansmul och spenatTorskrygg som jag köper färsk i fiskbilen från Lomma är fiskens Rolls Royse
Gott smör att steka i – och skirat. Grunda med sparris på varma tallrikar, lägg varsamt påtorskryggen, häll över skirat smör, och strö över "serranochips"
Sillahallens torskrygg med bacon och gräslök. Sillahallens torskrygg med bacon och gräslök. 4 st torskrygg. In i ugnen på 225°C i 20 min. 4 st torskrygg
Väl hemma så blev det ett hittepå recept som bara blev så himla gott. Har varit lite problem att få tag i fin fisk ett tag men igår fick vi tag i en bit fin, fin torskrygg
Grilla på grillen tills fisken är klar. Igår kväll grillade vi torskrygg med en krämig sås i folier. 600-800 g torskrygg. Lägg ut dubbla lager av folier till 4 st paket och lägg på fisken. Tar ca 10-20 minuter beroende på storleken på fisken. 600-800 g torskrygg
Stek bacon och låt det rinna av på papper, hacka det sen. torskrygg. När fisken är färdig lägger man på det hackade baconet och serverar med potatispurén och ärtorna
Jag vaknade med en huvudvärk från H och kunde inte ta mig ur sängen förrän fram på eftermiddagen. Hursomhelst känns det bättre idag, och det här receptet är faktiskt värt att vänta på
Skala löken och stek dem hela i smör på medelvärme. Lägg i potatisen pannan och häll på några skedar ansjovisspad, pressa i lite citronsaft och smaka av hela blandningen med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.