Kokosfrosting. Kokosfrosting. Här kommer en riktig goding till påsk. Ett måste för alla er som älskar godiset Bounty, för den är av den goda kombinationen choklad och kokos
Kokosfrosting. Rör rumsvarmt smör och socker smidigt, gärna med elvisp. Vispa i äggen ett i taget. Blanda mjöl, bakpulver och bikarbonat och rör ner i smeten tillsammans med gräddfil
Allt från Red velvet med kokosfrosting, till brödbullar och rosa wok, och så vidare. Jag har haft lite rödbetstema i köket det senaste, skulle man kunna säga
Det är en tårta med citronbottnen, lemon curd och kokosfrosting. Kokosfrosting. Gör Kokosfrostingen. Lägg sedan ett lager med lemoncurd på första bottnen och ett lager med kokosfrosting på den andra bottnen
På min facebook-sida fick jag en förfrågan om en god kokosfrosting. Det hade jag inte på rak arm så jag satt och funderade en massa och höftade fram det här och det blev väldigt gott
citron/kokosfrosting. Oh, det här är bland det bästa jag experimenterat ihop i bakväg någonsin. Try it. Och ja, det är nyttigt fika som vanligt som du kan käka med gott samvete alla dagar i veckan
Kokosfrosting. Kokosfrosting. Jag hade egentligen tänkt skriva om HIIT idag men efter att jag bakade de här i morse kände jag att jag måste dela receptet först, det var för gott för att inte dela med sig
Tårtan består av hallonbottnar, fylld med hallontryffel samt färska hallon i ena lagret och det andra lagret är fyllt med en nutella- och kokosfrosting som jag även har spacklat tårtan med
välja vanlig vispgrädde till gräddtårtan istället för kokosfrosting. Min och Susannes bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor och desserter går nu att köpa och få hem
De här cupcakesen gjorde jag innan påsk men sen har det inte blivit av att jag lagt upp receptet. Det är ganska dumt att vänta så länge för nu kommer jag knappt ihåg hur jag gjorde
Låt dem sedan svalna innan du skär av locket och fyller med mosade hallon, lägger tillbaka locket och toppar med kokosfrosting och färska blåbär och hallon
Kokosfrosting. Kokosfrosting. Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst. Rör sedan ner smält smör, mjölk och vanilj essans/arom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.