Häromliden frågade sig Mikael Mölstad i sin vin-och matspalt i SvD hur det kommer sig att våra nutida mästerkockar inte lämnar några spår i den gastronomiska historien med rätter uppkallade i eget namn
Detta inlägg påbörjade jag att skriva för drygt 3-4 veckor sedan. (Fick sedan avsluta hastigt och glömde av att skriva färdigt) För två dagar sedan läste jag denna krönika Striden om maten och det fick mig att komma ihåg det jag hade börjat skriva
Ojoj vilken vecka. Just nu går allt i 180. Mycket jobb just nu, men som tur är det väldigt är roligt. Därav har det inte blivit någon spännande matlagning de sista dagarna, men i lördags provade vi en ny efterrätt
I lördags förvarnade vi er om att det skulle komma ett recept inom kort på den godaste lasagnen vi någonsin ätit, den vi kockade till undertiden vi uppfann goda drinkar, och nu är stunden inne
I morgon är det Midsommarafton go´vänner och jag hoppas att solen ska skina på er och att ni är pigga och kuranta så att ni kan svänga runt i midsommardansen
Semmelwraps - en riktig hit. Publicerat 2015-01-25 16. 58. 17 i. ♥Amani bakar annat gott. Ingen har väl missat den överhypade Semmelwrapen som kom ut häromveckan
Inte trodde jag att det gick att grilla pizza men jo då, det gick alldeles utmärkt och resultatet blev bland det godaste jag har ätit, och inte bara för att jag var vrålhungrig när det var dags att hugga in på första slajsen
Nu ska man inte lyssna så mycket på mig och min smak, den är lite konstig ibland. Mannen tyckte att kycklingburgaren var god men den gick inte hem hos mig
Vilken första vecka med semester det har varit… eller… semester. Vi håller på att renovera vår framsida så det har blivit en del snickra för maken och jag har precis målat lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.