Har ni inte testat kombinationen ingefärsinkokta päronmed polkagrisgrädde så är det dags. Krossa polkagrisarna grovt, använd antingen en mortel eller lägg dem i en plastpåse och banka med en kavel
Det här brödet jar jag gjort massvis med gånger och det går att variera i det oändliga. Idag gjorde jag tre limpor, en följde med till F's jobb en till mitt jobb och en in i frysen
Choklad och chokladdulce de leche, eller kondenserad mjölk med smak av choklad. Dulce de leche blir det ju om man kokar en burk med sötad kondenserad mjölk i flera timmar
Halvera päronen och ta bort kärnhuset med en sked. Servera med glass eller grädde. Riv mandelmassan över päronen, strö över valnötterna och toppa med sirapen
Rör först ner socker, kakao och vaniljsocker sedan ner med ett ägg i taget och till sist mjölet. Bred/spritsa frostingen över de avsvalnade muffinsen och garnera med bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.