Igår bakade jag de här grymt goda kladdkakemuffinsen. De var det godaste på länge. Jag har än så länge bara ätit dem nybakta, men enligt Matplatsen så ska de vara som bäst lite halvtinade
Kladdkakemuffins med hallon och vit choklad 12 st2 ägg3 dl socker100 g smör1,5 dl vetemjöl1 tsk vaniljsocker4 msk kakao1 krm salt75 g vit chokladhallonVispa ägg och socker pösigt. Kladdkakemuffins med hallon och vit choklad 12 st
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull och lyft sen av kastrullen från plattan. Rör först ner socker, kakao och vaniljsocker sedan ner med ett ägg i taget och till sist mjölet
Hej på er fina ni. Det var ett tag sedan, eller hur. Hur har ni mått sedan dess. Bra. Dåligt. Stressigt. Själv har jag varit nervös hela veckan om det som ska hända imorgon
Ändrade planer. Daniel ska vara hemma med Alfred idag också. Det passar bäst eftersom jag har sambedömning på nationella uppsatser, matlagningsprov och föräldramöte på schemat idag
Blanda mjöl, socker och bakpulver i en skål. Smält smöret. Vispa samman mjölk och ägg. Hacka chokladen. Rör ner äggmjölken och smält smör i mjölblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.