de ska vara lätt kladdiga i mitten. Servera helst muffinsen varma och häll den vita chokladsåsen över. Blanda vetemjölet med bakpulvret och rör ner mjölblandningen i äggvispet
Perfekt med en dag att varva ner på och komma in i semesterlunken. Fördela smeten i muffinsformar och grädda i nedre delen av ugnen tills de är lagom kladdiga
Känn efter med sticka, de ska gärna vara lite kladdiga när du tar ut dem. Lägg alla ingredienserna utom den smälta chokladen i en matberedare med S-knivoch kör allt till en slät smet
Älskar ni också kladdiga chokladkakor. Då tror jag den här blandningen jag gjorde på två recept kan passa er, det är en chokladkaka som nästan är som en kladdkaka med en glasyr som brukar finnas på traditionella kärleksmums
Perfekt att servera som dessert ihop med färska bär och glass eller grädde. Hoppas ni alla har haft en härlig midsommarhelg, idag tänkte jag bjuda på ett roligt recept på små kladdiga brownie i portionsformar
Rör sedan ihop det med äggsmeten. Vispa ägg, socker och sirap i tre minuter till en ljus, pösig smet. Blanda 1 dl mjöl, bakpulver, vaniljsocker, kakao och hackad choklad i en annan skål
Fördela smeten i muffinsformar och toppa med resterande mängd rabarber. Dessa muffins är riktigt goda. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept
Då kan jag rekommendera denna otroligt smaskiga brownie med kolafyllning och chokladfudgeglasyr. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en långpanna och fyll med smet
Detta recept är ett av mina favorit-recept när det kommer till muffins och detta var nog ett av de första recepten jag gjorde när jag började baka med proteinpulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.