Jag älskar kokböcker och köper gärna på mig mängder, sedan glömmer jag använda dem och googlar mina recept precis som så många andra… Men denna bok kommer definitivt komma till användning, så otroligt inspirerande och med recept som låter fantastiskt goda
Koka upp lätt saltat vatten och koka fusillin al dente. Skär under tiden den rökta osten i tunna stavar, skölj körsbärstomaterna och dela dem i klyftor
Trots soligt, varmt väder och mitt i semestertider var vi helt ensamma på den vackra platsen. Några körsbärsträd med mogna sötkörsbär, eller fågelbär som de också kallas, gav både härlig skugga och dessert
Skölj morötterna och squashen och skär dem i strimlor. Koka Farfalle Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med Pesto Rosso Barilla
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.