Nedan får du ett recept på en god laxfilé medsoltorkadetomater, basilikaoch fetaost. Idag har jag varit ledig och började dagen med att äta en mysig hotellfrukost med min syster
Bryn dem i smör en panna , krydda med salt, peppar och grillkrydda. I helgen när vi hade vänner på besök, bjöds det på marinerad fläskfilé och till köttet hade vi en potatisgratäng
Skär fläskytterfilen i skivor och krydda med salt, peppar och salvia och stek skivorna i smör/rapsolja tills de fått fin färg, ej för länge då blir de torra
Jag rörde ihop en kall vinegrette med färsk basilikaochsoltorkadetomater som jag vände runt pastan i och i kylen hade jag färdigstekt kyckling som jag vände ner
Och det var de sålänge man fyller de med mycket fyllning som jag gjorde. Jag tänkte att om de smakade okej utan kylskåpskyla i några timmar så är de perfekt att ha med som mellanmål
Toppa med riven parmesanost och lite extra basilika om du så önskar. Krydda kycklingfilén med paprika/tacokrydda och lite salt och svartpeppar (helst från kvarn)
salt och peppar. 250 g cocktailtomater. 1 dl soltorkadetomater, strimlade. 1 kruka basilika, bladen. 0,5 gul lök 250 g cocktailtomater 2 klyftor vitlök 300 g spaghetti 1 dl soltorkadetomater, strimlade 7 dl vatten salt och peppar 1 kruka basilika, bladen 2 dl parmesanost, riven
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.