Det är väldigt gott att ha en fyllning i en muffins, det förhöjer ofta smakupplevelsen. Om du inte har en sådan spritstyll kan du fylla dina muffins så här
Det här är inte första gången den här rätten är med på bloggen, men den är verkligen oväntat suverän och tål att påminnas om så här i squashskördartider
Idag har vi haft 1- års kalas här i huset för vår lille kille. 2 gula lökar 3 vitlöksklyftor 2 msk rapsolja 800 g nötfärs 1 tsk salt 1/2 tsk malen svartpeppar 2 förpackningar krossade tomater 1/2 dl tomatpurè 2 köttbuljongtärningar 1 msk oregano 200 g fetaost 1 burk svarta oliver (kärnfria) 250 g körsbärstomater 4 dl riven ost Gör såhär. nagga och förgrädda pajskalet i ca 10 min. 2 förpackningar krossade tomater
Varför inte prova. Goda choklad muffins. Lätt att det blir förmycket av det goda och svämmar över. Fina och stora muffinsar som du kan fylla med polly bitar
Fördela resterande smet jämnt över muffinsen. Igår firade vi mamma på Ulla-dagen med somriga muffins. Muffinsen fylldes med vaniljkräm, vit choklad och jordgubbar och då kan man nästan inte misslyckas
Blanda försiktigt ner i smeten. Vispa ägg och socker poröst och smält smöret i en kastrull. Muffins med äpple och kanel är egentligen ett riktigt höstrecept, men man kan lika gärna äta den vilken dag på året som helst
Och ett PERFEKT mellanmål för Eric som dessutom inte kladdar. Ja, jag ska ju inte äta några muffins alls eftersom jag är tänkt att trimma mig själv, men såklart provsmakade jag och tyckte det blev supergott
Fick en ide på vad man kunde ha för fyllning i muffins och var ju bara tvungen att testa. Det blev riktigt bra med en gömma av len vaniljkräm, söta hallon och syrlig rabarber i mitten av muffinsen
Lägg alla ingredienser till dressingen i en kastrull och koka upp under omrörning. Sätt på locket och låt stå i kylen några timmar innan servering, salladen håller sig i minst en vecka i kylen, förmodligen längre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.