Kasslergratänga´laMatplatsen . För några dagar sedan åt vi en riktigt god kasslergratäng. Jag utgick från ett recept jag sett hos Vickan som bloggar på Matplatsen, men utan att ha varit och handlat så använde jag mig av det jag hade hemma
När pastan är klar häller du av den i ett durkslag och häller i den i en ugnssäker form. Häll över philadelphia och creme fraiche på kasslern och låt stå och puttra ett tag på låg värme
Skala och grovhacka lökarna, bryn dem mjuka i en stekpanna. Fördela kassler och paprika över löken. Vispa samman Philadelphiaosten med grädde, mjölk, chilisås och kryddor
Skala och grovhacka lökarna, bryn dem mjuka i en stekpanna. Fördela kassler och paprika över löken. Vispa samman Philadelphiaosten med grädde, mjölk, chilisås och kryddor
Servera kasslergratängen med kokt ris eller bulgur, solrossalladen och gärna en bit bröd. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras
Såhär efter semestern är det många som vill ta tag i vardagen igen – dra ner på alla godsaker man ätit under sommaren och kanske snåla lite efter att man har spenderat en del under semester men ändå äta gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.