Tina den djupfrysta broccolini kokande vatten. Skala och hacka lök och vitlök. Ta kastrullen av plattan och rör ner den rivna osten och rör om, osten skall smälta, såsen skall vara ganska tjock
Bra snabbmat som faktiskt ser rätt avancerad ut. Spenat- och lökröran är kul som variationtill allt blomkålsmos och den kan bliväldigt mättande om du tar i rejält med smör
Ställ sedan in dem iugnen på mellersta falsen. Ingredienser. Häll över matlagningsgrädde (jag tycker det alltidblir för torrt annars) peppra lite och ställ in den iugnen jämte kotletterna
Kött, sås och pärer – det är det tusan inte ofta vi äter hemma. När det kommer till den här typen av mat så är det verkligen såsen som står i centrum och den här rackaren tar utan tvekan den plats den ska
Lägg frysta kycklingfiléerimarinaden på kvällen och låt de tina och marinerasi kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de iugnen när man kommer hem från jobbet
Favoritirepris. Den här är grymt god, så har nimissat den får ni åter chansen att prova på den. Servera gärna bröd till som man kan suga upp det sista av såsen med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.