-
12
se
-
KANTARELLSUSHI
-
10
bitar
-
sushiris koka enligt anv på paketet
-
3 ägg
1/2 dl vatten o grädde 50/50
-
1/2 dl
finhackad purjolök,
-
smör att steka i
-
salt, peppar
-
1 dl
fint riven Västerbottenost
-
syltade kantareller ( recept längre ner i inlägget)
-
långa purjolökremsor
-
2 liter
färska kantareller
-
vatten
-
2 tsk
salt
-
Lag: 2 dl ättiksprit (12%)
-
3 dl
svampspad
-
3 dl
rårörsocker
-
10-12 vitpepparkorn
2 tsk senapsfrön
-
1 lagerblad
2-3 kryddnejlikor 2-3 skivor färsk ingefära
-
KANTARELLSUSHI
-
10
bitar
-
sushiris koka enligt anv på paketet
-
3 ägg
1/2 dl vatten o grädde 50/50
-
1/2 dl
finhackad purjolök,
-
smör att steka i
-
salt, peppar
-
1 dl
fint riven Västerbottenost
-
syltade kantareller ( recept längre ner i inlägget)
-
långa purjolökremsor
-
2 liter
färska kantareller
-
vatten
-
2 tsk
salt
-
Lag: 2 dl ättiksprit (12%)
-
3 dl
svampspad
-
3 dl
rårörsocker
-
10-12 vitpepparkorn
2 tsk senapsfrön
-
1 lagerblad
2-3 kryddnejlikor 2-3 skivor färsk ingefära
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.