Glutenfria Kantarellmuffins! Du behöver. 200 gram kantareller. 1 rödlök. 6 ägg. 3/4 dl vispgrädde. 2 dl riven parmesanost. 1 dl mandelmjöl. salt och peppar Mikaela C -
Kantarellmuffins på dinkelmjöl Sätt ugnen på 225°C. Rensa och skölj svampen och dela den ev. i mindre bitar. Stek svampen i smör och låt den fräsa en stund tills vattnet dunstat Matklubben.nu
En hel höstmeny. Matmuffins med kantareller och ost 8-10 styckenOstsås med bacon. Till middagen passade det fint med svamp, helstekta smålökar och råstekta äppelklyftor Mårtenssons kök
Sista veckan börjar nuuuu! Söndag och imorgon går vi in på sista veckan innan semestern. ) Helt galet vad fort dessa veckor har gått när jag har suttit och planerat Mikaela C -
Kantarellmuffins Bryn kantarellerna i oljan och låt dem svalna. Rör ihop mjöl, havregryn, bakpulver, salt och svartpeppar i en skål Matklubben.nu
Kantarellmuffins Bryn de ansade kantarellerna i oljan och låt dem svalna. Rör ihop mjöl, havregryn, bakpulver, salt och svartpeppar i en skål Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.