Idag är det kanelbullens dag och det måste vi naturligtvis fira med de absolut godaste kanelbullar som finns (enligt mig) nämligen 'sticky cinnamonbuns'
Smula ned jästen i en bunke. ca 850 g mjöl (14-15 dl). Arbeta degen smidig ca 3-4 minuter i maskin. Skär ut ca 2-3 cm tjocka bitar och lägg dem på plåtar i bullformarna. Grädda bullarna mitt i ugnen på 250 grader i ca 8-10 minuter. ca 850 g mjöl (14-15 dl)
Ett annat alternativ för de som inte vill äta kanelbullar men som ändå vill äta något med den goda kanelbullesmaken (eller så klart även för de som bara vill ha fleeer kanelbulle-alternativ) så har jag här ett recept jag gjorde förra året
Börja snurra remsan runt pek- och mellanfinger. ♥ Cinnamon and butter buns ♥. cinnamon,. buns,. 12-14 dl mjöl ( använder Manitoba Cream som "har unika jästkrafter och ger saftiga och luftiga bröd"). 1- 1,5 dl strösocker. Jäs under handduk på en varm och dragfri plats för ca 30-35 minuter, till dubbelstorlek. Grädda i 175 till 150 grader i mitten eller nedersta delen av ugnen för ca 20-25 minuter, tills bullarna är gyllenbruna. 12-14 dl mjöl ( använder Manitoba Cream som "har unika jästkrafter och ger saftiga och luftiga bröd")
Do you eat sugar-free and gluten-free, then these muffins are for you. Mix the melted coconut oil with almond milk, cinnamon, cardamom, vanilla and sukrin in a bowl
Roll it to a rectangle-shape. ) with cinnamon, sugar and butter. I think it would have worked with 10-12 deciliters instead. Between 10-13 dl flour (All purpose)
♥ Best ever cinnamonbuns ♥. cinnamon,. buns,. Blanda alla ingredienser i assistent eller en stor bunke. Blanda alla ingredienser till en slät deg, täck över med kökshanduk eller lock och ställ bunken i kylskåpet för minst 12 timmar. 600 -700 g vetemjöl special. Ställ degen på en sval plats att vila i 30 - 60 minuter om inte flera timmar. 3-4 msk malen kanel. ev 1-2 msk vetemjöl ( så inte fyllningen rinner ut ). Ställ plåten i den avstängda ugnen och låt bullarna vila i 7-8 timmar om inte längre. Make 20 bunsTime. 600 -700 g vetemjöl special. 3-4 msk malen kanel. ev 1-2 msk vetemjöl ( så inte fyllningen rinner ut )
If you haven’t tried Swedish cinnamonbuns yet, you have too. Cinnamon / Kanel. This creates more layers in the bun, and therefore allows for the filling to be spread out further
Bulldeg / Dough to the buns. 100 g smör / butter 2 msk kanel / tbsp cinnamon 1 krm vaniljpulver / ml of vanilla powder 1,5 msk sötströ / tbsp erythriol (or similar). Grädda i 15-20 minuter. Pre-heat your oven to 175 degrees/ 347 fahrenheit. Bake in the oven for 15-20 minutes. Every bun contains 3 grams of carbs. 100 g smör / butter 2 msk kanel / tbsp cinnamon 1 krm vaniljpulver / ml of vanilla powder 1,5 msk sötströ / tbsp erythriol (or similar). 15-20 minuter Var. 15-20 minutes Ev
Smula jästen i en bunke. ca 8-10 min. Placera på en plåt med bakplåtspapper, låt jäsa 20-25 minuter under bakduk. Grädda i mitten av ugnen i 225 graders ugnsvärme mellan 8-12 minuter. ca 8-10 min
Cinnamonbuns are really great. Put the buns on a wire rack untill they cooled off. I love cinnamonbuns and in Sweden we have a special day just for cinnamonbuns
Nowadays I usually bake with soy-almond milk and find that the buns are more moist. Nuförtiden bakar jag oftast på soja-mandelmjölk och tycker att bullarna blir saftiga då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.