Put every little roll into a paper case and top with chopped nuts. Blanda alla torra ingredienser i en separat skål och tillsätt till äggfluffet tillsammans med grädden
Medans degen jäser så rör ihop fyllningen. Låt svalna av på galler övertäckt med bakduk. 2 msk med mald kardemumma. Dela sedan ned i längder med kniv, ca 1 cm i bredd, tvinna den lätt och snurra ihop. Placera på en plåt med bakplåtspapper, låt jäsa 20-25 minuter under bakduk. 2 msk med mald kardemumma
Skär sedan bullbitar med en degskrapa och lägger med snittytan uppåt på plåtar. Pensla bullarna med den uppvispade ägg/saltblandningen och strö över pärlsocker (+ ev hackade nötter eller mandelspån eller annat gott)
Vi inledde kvällen med bubbel och tapas. Till efterrätt blev det godaste kladdkakan ever. Inte så konstigt då det är bland det godaste som finns i efterrättsväg
Meanwhile, combine olive oil, duck fat, or beef fat with rosemary, garlic, and a few grinds of black pepper in a small saucepan and heat over medium heat
Häll i honungen & fyll på med mjöl tills du får en smidig deg. Riv mandelmassa med ett rivjärn över. Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö på pärlsocker
Idag är det kanelbullens dag och det måste vi naturligtvis fira med de absolut godaste kanelbullar som finns (enligt mig) nämligen 'sticky cinnamonbuns'
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.