Äsch skit samma, godsaker är till för att njutas av och det gör jag minsann och speciellt när det smakar så in i hoppsan gott att jag knappt kan sluta äta
Stekt den rensade kirskålen i olivolja tillsammans med vitlök. Som om att äta kirskålen skulle ge denna fruktansvärt invasiva växt existensberättigande
Stickan ska vara torr. Blanda malen oskalad mandel och övriga ingredienser till en deg. Mandelflarn. Låt svalna och ställ in dem i kylen till nästa dag övertäckta med plastfolie
mandelmjöl också). Sen är dom som jag skrev absolut godast att äta med ett lager jordnöttsmör på. (till och med ovan nämnd pojkvän som egentligen föredrar massa socker höll med hehe)
Laga för mycket och frys in någon låda så du kan plocka fram en kväll när du inte orkar laga något. Med mycket topping som nötter, mandelsmör, bär, frukt, kokos eller vad du gillar
Kanske ett hjärta runt idag. Kärlekens, romantikens dag. Blir det något över så kan ni sätta in det i kylen och mikra det dagen efter (eller dagen efter det)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.