Dessa söta knäckklubborna har jag tänkt att göra i flera år nu men det har inte blivit av. Vik små strutar av bakplåtspapper och fäst ändarna med en häftklammer
Har ni testat att göra sockerklubbor, såna här klubbormed sockerkristaller. Börja med att blöta ner pinnarna i ena änden (ställ ner dom i ett glas med vatten t
Låt nu pinnen med sockret torka. När du tycker att det har bildats tillräckligt med kristaller på dina pinnar tar du upp dem och låter dem rinna av och torka
Med den minsta rundtyllen man har i lådan kan man lätt göra eget strössel, gör en vanlig kristyrsmet fast uteslut ättikan, smaksätt med någon trevlig essens och färga lite med den färg man vill
Variera med smaker som du gillar. Vispa upp äggvita och bland med nötterna och kryddorna…. Detta serverade jag till örtbakad fisk och var därför rätt sparsmakad med kryddor
Smakade av eftersom med smakessenserna. Klicka ner smeten i spritspåsen med tyll nummer N4. Vispa ihop florsocker, äggvita och salt till en lagom tjock smet
den här såsenMickan på Njutmaten1 del pecannötter1 del mandlar1 del kokosflingor eller flagor1 del solrosfrön1 del pumpakärnor½ del svarta vallmofrön 1 del pecannötter
klubb pinnar om du ska göra klubbor. Hjälpmedel du behöver vi karamell kokning. om du ska göra klubbor, så ta av en lagomstor bit och arbeta den i händerna och tryckin en klubbpinne i massan och lägg den på en plan yta för att stelna, ju svalare plats ju snabbare stelnar dem, eller så kan du använda klubb formar
Visp sammen sukker og fløte til du ender opp med en lett og fyldig krem. Når kaken er ferdig og har fått en lys kremfarve, slår du av ovnen og lar kaka stå inne til den er blitt avkjølt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.