Köttfärslasagne
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 gröna lasagneplattor
  • 4 dl riven lagrad ost
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 stjälkar selleri
  • 150 g champinjoner
  • 2 msk olivolja
  • 450 g nötfärs
  • 2 dl vitt vin
  • 400 g krossade tomater med örter
  • 2 mörka oxbuljongtärningar
  • 2 msk tomatpuré
  • salt, peppar
  • 50 g smör
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 liter mjölk
  • salt, vitpeppar
  • bladpersilja
  • Ugn: 200°

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.