Hemmagjord pizza är bra mycket godare än köpepizza, här toppad med ruccola och krasseblommor. 1,5 dl chunky salsa medium (finns i tacohyllan). 2 msk tomatpuré. 1,5 dl riven ost (gärna med lite smak). 3 st färska chorizokorvar, starka i skivor. 6 körsbärstomater, delade. Rör ihop såsen och bred ut den på degen, fördela toppingen och ställ in pizzan i ugnen 250 grader 10 - 15 minuter, strö på lite ruccolasallad och servera. 1,5 dl chunky salsa medium (finns i tacohyllan). 2 msk tomatpuré. 1,5 dl riven ost (gärna med lite smak). 3 st färska chorizokorvar, starka i skivor. 6 körsbärstomater, delade
En solgul spanskinspirerad tortilla med kryddigt chorizoölkorv värmer en frusen vinterdag. Blanda äggen med mjölken, osten och kryddorna, häll över potatis och löken
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.