Hacka löken och strimla de soltorkadetomaterna. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarättmed liknande smaker
Ugnsgratinerad med ananas och ost, bräckt i stekpanna eller i gratäng med potatis och purjolök är några varianter men jag tänkte tipsa er om två nya rätter, bland annat den här som blev väldigt omtyckt här hemma
Blanda med grytan och toppa med parmesan. Häll i vatten, grädde och strimlade tomater. 1200 g soltorkadetomater. 1500 g färsk fettuccine eller bandpasta. 1hyvlad parmesanost1 Koka upp saltat pastavatten. 3 Lyft ur köttet och lägg i lök och vitlök. Lägg tillbaka köttet, salta och peppra, låt småputtra i cirka 5 minuter. 4 Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen
400 g gnocchi ( som en öppen snäcka) 500-600 g fläskfilé, skivad i cm tjocka skivor 12 champinjoner, dela i kvartar 1 dl strimlade soltorkadetomater i olja, strimla 8 cocktailtomater, delade i kvartar 10-15 färska basilikablad, finstrimla 1,5 dl riven. 1 dl strimlade soltorkadetomater i olja. 8 cocktailtomater
Gjorde den här rätten häromdagen och jag vill tipsa om att inte snåla med kryddorna. Hoppas ni har haft en fin och bra midsommar, och firade och tillbringade den hur ni ville
4 500 g tortellini (ricotta och spenat) 250 g frysta sojabönor 250 g körsbärstomater 1 kruka basilika 1 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger salt och peppar 1 dl tomatpesto 250 g ricottaost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.