Kålpudding med savojkål
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/2 savojkålshuvud
  • 1/2 dl grötrisgryn
  • 1 dl vatten
  • 1 dl mjölk
  • 400 g blandfärs
  • 1 gul lök
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk timjan eller körvel
  • 1 tsk mejram
  • 1 msk ljus sirap
  • 1 msk kycklingfond, konc.
  • 2 msk smält smör
  • 2 msk sirap
  • 1 dl sky från ugnsstekningen
  • 2 msk kalvfond, konc.
  • 3 dl vatten
  • 3 msk brun redning, Maizena
  • salt, svartpeppar
  • 2 msk persilja
  • kokt potatis
  • rårörd lingonsylt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.