Tillsätt därefter alla övriga ingredienser - utom persiljan- och smaka av med kryddorna. Kanske ett bra julklappstips till de av er som har någon bubbelfantast i närheten som ni inte har köpt julklapp till än
Krämig och Vacker Saffranssoppa med crispy chickenCa fem-sex portioner. Låt koka medan du med fingrarna tar isär köttet och steker det utan fett i en non-stick panna tills den fått fin yta och är lite crispy
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Vispa ihop chokladpuddingen och låt den stelna i kylen. kläder, snickarbänk som låter och blinkar (Play 2 learn) samt ett briotåg. Olivers 1-årstårta nr 2. 2 dl strösocker. 2 tsk bakpulver. 2 msk kakao. Häll i en smord och bröad form, ca 26 cm i diameter. 1 frp Fresta chokladmousse med crisp (2 påsar blandas med 2 dl mjölk). 2 dl frysta hallon. Olivers 1-årstårta nr 2. 4 ägg 2 dl strösocker. 2 tsk bakpulver. 2 msk kakao. 1 frp Fresta chokladmousse med crisp (2 påsar blandas med 2 dl mjölk). 2 dl frysta hallon
Under dagen varvar vi teori med praktik och bakar både med vete- och rågsurdeg. -) ingår förutom kursdokumentation och recept, även lunch och för- och eftermiddagsfika
Igår fick jag hem senaste numret av Lantliv Mat och Vin. Nu skrivs det redan om julmat och nyårssupé. Och själv har jag inte ens firat att det är höst med att baka en morotskaka
Passar till rätter av lamm- eller nötkött. -. Var lite tveksam till detta vin innan jag hade smakat eftersom det är en Cabernet Sauvignon men det var faktiskt väldigt gott
Behövde skrubba dottern så vi körde ett SPA hemma. Bjuder på ursnygga bilder på oss. Super kul hade vi. Så pass att sonen knackade på dörren och ville oxå ha fotbad
Blanda alla ingredienserna väl (med elvisp med "skruv-visparna" på) och häll i formen. 2 dl linfrö. Smörj (jag tror som sagt att smör/margarin är bättre än olja) en långpanna och strö på vetekli
En vana som jag har lagt mig till är att på fredagar eller söndagar ha lite hemma spa, måla naglarna, raka benen, duscha, ansiktsmask, och så min nya favorit som detta inlägg handlar om
Skicka med e-post. Jag är är inte speciellt bra på att springa på stan och leta julklappar, det är 24 dagar kvar till julafton och jag har inte köpt en enda klapp. För ca 2-2,5 dl. 6 gula lökar1 msk balsamvinäger av bra kvalité1,5 msk farinsocker1 tsk salt2 dl vatten + 0,5 msk kycklingfond0,5 dl rapsolja. Skala och skiva löken tunt, stek i rapsolja på svag värme i 20 minuter tills löken är glansig och genomskinlig. Stek löken på medel värme i 40-60 minuter, rör om då och då. Håller 2 veckor i kylen. 2 dl vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.