Skrapa av chokladen från daimen med en kniv och hacka sedan daimen till små bitar. För mig tog det nästan 25 minuter, så kolla till kakan med en potatissticka eller gaffel då och då för att se så att den verkligen blir bakad i mitten, men den ska ändå vara kladdig
I dag bjuder vi er på en helt fantastisk frusen jordgubbmoussestårta med söta smarrigheter i som i alla fall fick Mårtenssons att utbrista i både ohh och lala
Detta är kladdkakan med det lilla extra. Smält smöret tillsammans med chokladen. Häll smeten i en springform klädd med bakplåtspapper och grädda i 175 grader i nedre delen av ugnen i 15 minuter
Va kul de ska bli med mello-finalen ikväll. Tycker de är ganska många bra låtar med i finalen i år jämfört med tidigare år så ikväll ska de bli kul att titta
Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i ca 5 minuter
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt
Avsluta med isbitar. Vill du vara ute i god tid kan den vita sangrian förberedas innan med alla steg utom Spriten och isbitarna, som tillsätts när gästerna kommit
Hon är enormt kreativ när det gäller att baka med proteinpulver och jag har följt henne länge och förundrats över alla kakor, bars och muffins som hon trollar fram
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.