Blötlägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten i 5 min. Koka upp grädden med sockret och vaniljstången (dela den och skrapa ur fröna och lägg i grädden)
Jordgubbar hör sommaren till och man kan äta de som de är och så kan man göra en massa bakverk med dem och vad du än väljer så kan jag lova att det blir en hit
I går så var jag så otroligt duktig om jag får säga det själv. ). Har kollat lite på 56kilo. se, en tjej som gör otroligt inspirerande maträtter med LCHF, och jag ska försöka att styra upp mitt ätande nu efter att ha fuskat hit och dit i ett antal veckor, i Texas så är det ju svårt att inte *fuska*
Mer jordgubbar, denna gång blev det en pannacotta. Hittade ett recept som jag tyckte lät gott och det var det oxå, men nästa gång lägger jag till ett extra gelatinblad , annars var det supergott
Pannacotta är ju gott men blir väldigt mäktigt och "jolmigt" med all grädde och allt socker. Det här blev en lite friskare variant, med yoghurt som lättade upp och syrade till desserten
För ett tag sedan blev jag kontaktad & tillfrågad av Primewine Group om att vara med i en bakbloggstävling där uppgiften var att skapa en dessert innehållande någon eller båda sorterna av champagnen Alexandre Bonnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.