22 Jag
lever. Eller jag vet inte om jag lever men jag är levande. Min kropp skakar av all sorg och det gör ont så sinnessjukt ont. Det som har fått mig att må helt bra, lagat mina sår, fått mig att glömma dåliga saker och gjort mig hel är borta.Och jag fattar ingenting.
Tryck försiktigt med finger i degen – om deninte omedelbart fjädrar tillbaka har den jäst klart. Det ska handla om bröd som man bakar i sommarstugan, i studentkorridoren, eller på andra ställen där man kanske inte har degblandare och digitalvåg
Fixa och plocka med allt och fara fram som en virvelvind och känna mig nöjd och tillfreds och göra fint här hemma… Jag vill, menorkarinte… Det låter som det var en evighet senjag fick göra allt detta trots att de bara är fyra dagar sen… Men för MIG en hel oändlig, evighet, ensam i en dubbelsäng med värsta â€tyck-synd-om-mig-humöretâ€â€¦Â  När jag är van att göra det varje dag och jag dessutom älskar det så blir det himla tomt & deppigt
Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att du kan dela den i tre bitar. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
För det är inte lätt att hålla vikten när man driver en blogg med mat och bak inriktning. Stek köttfärsen i lite olja tillsammans med lite salt och peppar i en stor gryta
Kakan bakade jagtillmålaren Börje så man håller honom på gott humör. Jag fick receptet och googlade runt lite, den verkar härstamma från tidningen Hemmets Journal
För Håkan är det fredagskänsla igen, det hör intetill vanligheterna att vara ledig helg efter helg på detta viset, har faktiskt inte hänt sedan arbetslivet satte igång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.