Jag tror jag använde mig av salt, peppar,hackad vitlök samt färsk chili förra veckan, sen smörstekte jag färsk, grön sparris och toppade rätten med finhackad persilja
Med en morotstzatziki och sallad till blev det precis som jag önskade. Hetta upp olja, jag använde wokpanna och oljan täckte halva bullarna istället för att fylla upp så hela friteras på en gång
Sa jag att jag var liiite less. Skönt att vara hemma också, vi har kikat på lite Wallander ikväll. Idag åt vi denna goda middag, jag har skrivit receptet förr men utan bild så därför delar jag det igen
Då tror jag den här blandningen jag gjorde på två recept kan passa er, det är en chokladkaka som nästan är som en kladdkaka med en glasyr som brukar finnas på traditionella kärleksmums
Sen ett halvår tillbaks så äter jag inget kaffebröd med mjöl längre. Något som kanske kan tyckas vara besvärligt, när det är fikadags, men jag har vant mig
Efter cykelturen tog jag en stund på yogamattan och mjukade upp mina leder. så plockade mannen och jag fram våra cyklar ur förrådet och tog en cykeltur på skogsvägarna häromkring
Jag kan inte svara på hur länge den kan tänkas hålla, men det kanske någon läsare har erfarenhet av. Jag tyckte att vi även skulle tillsätta lite av våra egenodlade rabarber
Jag tänkte därför dela med mig av ett recept som jag testade förra helgen. Många tycker vi nog om att äta nygräddade bullar på morgonen, men likt mig är många inte alltid så sugna på att stå och baka och vänta på jäsning under en lång tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.