Men de här potatisarna blev aldrig klara, de stod i ugnen hur länge som helst och hjälptes till och med på i micron, så att det där finliret att få skalen snygga fick jag liksom skippa och köra alltihopa i en pajform istället
Skulle jag inte börja städa då för då skulle jag bli försenad till jobbet. Tillhör du den där skaran som så gärna skulle vilja äta mer vegetariskt men tycker att det verkar för svårt eller tror att barnen/sambon inte ska äta så testa de här broccolibiffarna
Men samtidigt är detta något som jag själv inte är så överdrivet förtjust i. Jagälskar att baka just tårtor och bakelser men jag brukar undvika att äta de
Jag vill inte ens försöka återberätta det här själv, så jag uppmuntrar dig som blivit nyfiken att läsa historien om hur Maija Itkonen läste en artikel om framtidens fejkkött (ick …) smakade som kyckling och hur det blev startskottet till det som idag är de prisbelönta Pulled Oats
Men har lyckats med att sträcka mig i ryggen (fråga mig inte hur för jag har ingen aaaning haha) så det får väl bli till att köra ben fast att det är trappträning dagen efter
8 potatisar1 gul lök3 ägg1 tsk salt1 krm pepparmargarin eller smör1 msk iskall Creme fraiche till varje råraka1 msk Löjrom till varje råraka (fungerar också bra med röd stenbitsrom)1 msk finhackad rödlökSkala potatis och lök och riv de fint på rivjärn
När jag såg Annikas skrapa-av-översta-lagret-fantasi-framkallande gratäng kom jag på att jag måste delge er receptet till den superenkla, supersnabba rotfruktsgratäng vi åt till vår örtöverbakade oxfilé med portvin- och blåbärssås på nyårsafton
Äppelpaj brukar höra hösten till men nu så fick det bli Päronpaj på mitt vis. Dock såg jag i affären att Milda nu har kommit med en laktosfri variant tackar tackar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.