Chia pudding with banana and peanutbutter. I tried the recipe by Flora last week and have now experimented with an own version but with banana and peanutbutter that I love A LOT
I veckan fick jag chansen och prova ett kakset med tre stämplar. Dessa kommer från Mika Design. Så fort jag såg dessa stämplarna så ville jag ha dem på direkten
– 1/4 cup casein protein powder (flavorless)– 1/4 cup vanilla whey protein powder– 1/4 cup chickpeas (rinsed and drained from a can)– 1/2 cup milk (any kind)– a few drops of melted butter flavoring (optional)– 2 tbsp chocolate chipsIngredientsDirectionsMix all ingredients except the chocolate chips with a hand blender for several minutes until mixture starts to thicken
Jag förstår att det enkelt kan bli så, men därför vill jag denna söndag göra en throwback på en lyxig och god chiapudding som kan ätas till frukost men som förbereds på kvällen och sätts in i kylen över natten
De här kakorna fick tummen upp av mannen och han åt upp dem på 2 dagar. Receptet hittade jag hos Katarina som driver Hovkonditorn men gjorde lite ändringar då jag inte hade havregryn,jordgubbar och vit choklad
Cookies made with only almond flour instead of wheat flour, makes them more fragile, but it works. For the cookies, beat together butter and sugar in a bowl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.