jag måste ju komplettera med något som reder upp curden lite till. Jag ska nog inte sticka under stol med att jag misstänker att färgen hade blivit ännu mer tilltalande om jag inte hällt av den där decilitern med knallrosa hallonsaft
Pressa gärna med en sked och skrapa undersidan på silen så du får med allt fruktkött. Nu är det viktigt att curden inte kokar, för då bildar ägget klumpar
/ Rulla små bollar med marshmallown i mitten, den ska vara helt täckt. Recipe / Recept. Made these sweet cookies together with my brother’s girlfriend (and my dear friend) Alexandra, this summer
/Simone. Vill ni ha receptet så fixar jag det framöver med. Raspberryswirl. Men jag fick en idé, den kladdkakan som brownie med både mörk och vit choklad (kladdkakan innehåller dock bara kakao) samt för att friska upp det, lite hallonsås
Recept för min Raspberry Pistachio Frangipane Tarts hämtar jag från de två bloggen också men jag får ändra några ingredienser som jag tycker att det passar med mig bäst
Fast jag ska erkänna att det tidigare bara varit lemon curd som jag pillat med hemma. Men eftersom jag nu insett vilken fantastik produkt man kan få av dessa överblivna äggulor så vill jag dela med mig av min nya insikt till er (för handen på hjärtat, det är inte alltid man hinner eller känner för att göra glass)
Det är en speciell känsla av att äta en frukost i skål, som har garnerats med lite extra försiktighet och ömhet i fina färger och med ljuvliga ingredienser, och det är anledningen till varför jag har saknat att äta detta
En god middag är avnjuten, barnen sover (äntligen) gott i sina sängar, ett glas rött står framför mig, regnet har äntligen (ja ni läste rätt, äntligen) börjat at falla och kanske kan man våga hoppas på en OS-medalj om ett tag
URL/Bloggadress. – 1/4 cup casein protein powder (flavorless)– 1/4 cup vanilla whey protein powder– 1/4 cup chickpeas (rinsed and drained from a can)+++ 1/4 cup Lindahls vanilj kvarg– 1/2 cup milk (any kind)– a few drops of melted butter flavoring (optional)– 2 tbsp chocolate chipsCookie dough protein puddingThis simple pudding almost tastes like chocolate chip cookie dough. – 1/4 cup casein protein powder (flavorless)– 1/4 cup vanilla whey protein powder– 1/4 cup chickpeas (rinsed and drained from a can)– 1/2 cup milk (any kind)– a few drops of melted butter flavoring (optional)– 2 tbsp chocolate chipsIngredientsDirectionsMix all ingredients except the chocolate chips with a hand blender for several minutes until mixture starts to thicken. 1/4 cup casein protein powder. 1/4 cup vanilla whey protein powder. 1/4 cup chickpeas. 1/4 cup Lindahls vanilj kvarg. 1/2 cup milk. 1/4 cup casein. 1/4 cup vanilla. 1/4 cup ch. 1/2 cup milk
I think it is very good and this time I used raspberry and almond as flavoring. agave, coconut oil, almond extract, lemon juice and half of the raspberries
Igår till mellanmål efter att ha varit på gymmet så gjorde jag mig själv denna skål med en superenkel hallonglass som jag garnerade med hallon och mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.