Ja vad skall man säga när man sitter och titta ut över takåsarna, när luften är krispig och himlen är kristallklar samtidigt som hela lägen luktar stekt fisk
Förutom kåldolmar är det här min favoriträtt när det gäller husmanskost, just därför blev jag löjligt mallig när jag lyckades få till ett par vegetariska biffar som blev alldeles perfekta i konsistensen
Hej där vänner. Idag kom jag hem från en låååång veckas fantastiska äventyr i Asien där jag varit för att scouta vad som händer i östanland på vegofronten
Det här låter nästan fjantigt, men det här har jag drömt om att laga väldigt länge. Det är däremot först på senaste som alla förutsättningar har funnits
- “En svart vanligt bryggkaffe tack” var nog de första orden som kom ur min orala grotta denna dag. Den lätt ytliga och unga damen med extremt förlängda ögonfransar bakom disken frågade direkt om det skulle vara socker eller mjölk i
Ibland händer det. Jävlar alltså. Och det roliga är att det har hänt ganska ofta nu på senaste dessutom. Både med fejkonet, med palten (som ni får läsa om i min kommande kokbok
Här är ännu ett recept från min kommande bok om svensk vegetarisk husmanskost. Jag är sämst i världen på att skapa exklusivt content, så jag är på god väg att ge bort hela boken i form av blogginlägg, men va fan
Årets stora nyhet på julbordet i min värld var de här vegorevbenspjällen. Jag har tänkt i några år att det vore gott att ha på julbordet igen, men inte riktigt pallat att göra egna av seitan som jag sett vissa göra
YEEEEEEEEES. Jävlar rent ut sagt vad lyckat brödet blev. Det här är tredje gången jag bakar just det här surdegsbrödet, och första gången som det blev exakt, exakt så som jag ville
Thailändarna är bra på många saker men mest utmärkande för oss svenskar bör vara maten. Det går fyra thairestauranger per person i Malmö, på ett ungefär
05 Jan. 20. 54. Twitter. Facebook. Kladdig jävla kladdkaka. 1kommentarer. Har försökt mig på en googling på ovanstående rubrik ett flertal gånger men sökorden finns inte
Doften av pomerans, anis, fänkål, nejlika och kardemumma sprider sig i köket. Det doftar nybakt bröd och det vattnas i munnen på mig och snart får jag sätta tänderna i årets första skiva vörtbröd
Jävlar vad länge sen jag lade upp nåt recept här. haha. Här kommer en snabb och enkel vegetarisk middag. Såg något liknande recept på ICA tror jag men gjorde lite som jag ville
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.