På bilden är dock inte de krossade kexen med som jag hade i botten på glasen som jag bjöd på. Så jag gjorde vitchoklamousse, enligt lillasysters recept på choklad cheesecake, men jag serverade den portionsvis
Jag har lite svårt att döpa den, för jag vet inte riktigt var det är. Bottnen är gjort på puffat ris - och då pratar jag inte om Rice Krispies som är fullproppade med socker - utan helt vanligt sockerfritt, glutenfritt, puffat ris
Om man ser på våra inlägg och recept de senaste veckorna så kan man ju tro att vi bara äter på helgerna och att vardagsmaten överhuvudtaget inte längre existerar i det Mårtenssonska köket
Till min student förra veckan bröt jag alla "hälso-, laktosfria, sockerfria och glutenfria"-regler och såg istället till att jag skulle njuta ordentligt
Jag har tyvärr inte varit så förtjust i "biff-mixerna" (Burgaren & kikärtsbiffen) smakerna har varit bra men jag tycker det blir för kompakt o mäktigt mensmaken är som baken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.