Höll på med den här tårtan till nyår i flera dagar, men det blev INTEsom jag tänkt mig. Det som blev fel var att jag inte hade en tillräckligt hög springform utan fick göra den i två formar och försöka lägga ihop dom , det gick sådär
Ibland blir det inte riktigt sommantänktsig. Man kan inte lyckas jämt. Man kunde ana jordgubbarna i bakgrunden, så nästa gång ska jag ha mer jordgubbar och något annat som balanserar upp smakerna lite
Det här med hur mycket vitlök, spiskummin och salt man vill ha, det är trots allt en ren smaksak. För många år sedan fanns det under något år en tidning som hete Gott och grönt
Man har en god idé och goda intentioner och sen blir det bara fel. Man börjar om med att knäcka en ny ägggula och häller sedan långsamt under omvispning i den spruckna såsen (på samma sätt som när man gjorde såsen från början) så kommer den att gå ihop igen
Men se det är inte vilken fiskrätt som helst utan de godaste fiskbiffar man kan tänka sig. För övrigt kan tilläggas att när det inte är säsong för färsk makrill här hos oss (som nu då vill säga) använder vi oss av frysdiskens makrillfiléer, som tinats upp så klart, som vi bara tar bort skinnet på innan de blir färs
Jag blev dessutom gravid någon gång i våras och det tillsammans med en fyraåring, ny tjänst på jobbet och en dator som är seg så har allt vad bloggande heter prioriterats bort
Den malda kardemumman arbetas sedan in i själva degen, läs i receptet nedan. Det som gör de här bullarna så lättbakade (eller kanelbullar som det blev denna gången) är att de inte behöver kavlas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.