lägg ut pizzadegen på bakplåtspapper, kavla om det behövs så den täcker långpannan. fräs nötfärs och lök tillsammans, tillsätt vatten, sweet chili och tacokryddor
Första riktiga försommardagen och som det såg ut så har väl solen lyst i hela Sverige idag. Helt fantastiskt och jag antar att de flesta inklusive mig har (försökt) skippat allt vad datorer och innearbete heter
40 - 50 bullar. 1. Ljumma mjölken till ca 37 grader. Smula ner jästen i en degbunke. Häll på mjölken och rör om tills det mesta av jästen har lösts upp
Vi bakade rimbobullar och snurrbullar med mandelmassa så det stod härliga till, sen har vi faktiskt inte gjort nånting, bara slappat och tagit det lugnt
Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Ursprungsreceptet kommer från Ingrid Erikssons kokbok â€Det goda köket†(ICA Bokförlag, 2010, Foto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.