Förra veckan var det ju dags för kräftpremiär och vi är inte sena att hänga på en sådan god premiär. En god västerbottenostpaj passar hur bra som helst även till denna arten och med bubbel i glasen, lite grönsaker och dippa så finns det ingen hejd på glädjen i vårt kök
Bären lämpar sig också bra för torkning och infrysning. Följ i så fall anvisningarna på förpackningen. Aroniabär är också rika på vitaminerna C, A, E, B2 samt järn och jod
Gör som ovan men innan du häller i mjölet, så tillsätter du din smaksättning. Saltet hjälper till att stärka glutentrådarna så att brödet blir elastiskt
Det är inte många ingredienser med i receptet men det krävs faktiskt inte så mycket mer för att njuta av en otroligt god middag, var smak har sin plats och det finns ingen större konkurrens på tallriken
En ganska upprörande titel, men efter att ha läst två otroligt avslöjande böcker om vad dagens industriframställda mat består av och hur det tillverkas så är jag inte längre ett dugg fundersam över varför såmånga får cancer
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.