De här småkakorna bara måste ni prova, de är så goda. Jag tror att det är saltet i dem som gör det. Jag har fått receptet av min rara granne Lil, efter att ha ätit en ansenlig mängd av dem hemma hos henne
Servings. 4 (varmrätt). Cook Time. 20 Min. Ångad lax med sotad knipplök, friterad äggula och. 4. 15 Min. Grillad tonfisk med vitlök, tomat, kapris och oliver
Jag tillverkade ju vanliga köttbullar till det övriga festgänget, men ville inte att vegetarianerna skulle bli alltför förfördelade och bullösa, så det fick bli några mandelbullar till dem
Ilas sköna gröna10 st broccolikvistar1/2 stor gurka eller 1 litenen bit vitkål1 äpple2 päron2-3 citroner (eller lime)en liten bit ingefäraen näve mungbönsgroddaren näve spenaten näve persilja1 tsk eko chlorellapulver (eller spirulina)Kör allt i juicecentrifug, utom chlorella som du rör ner i drinken till sist
Ilas kålrotsbiffar2 dl (blötlagd) mandel2 morötter1 liten kålrot1 liten bit rotselleri3 soltorkade tomater3 (blötlagda) dadlar1 skvätt rypsoljaHimalayasaltKryddor (gurkmeja, peppar)VattenMixa mandeln till den blir smågrynig
Ilas sega rutor200 g cashewnötter200 g mandel3 msk rå kakao1 msk vaniljpulver150g blötlagda dadlar1/2 dl flytande honung2 dl kokosolja (smält i vattenbad)Mixa ihop alla torra ingredienser
Ilas jalapenobröd3 dl blötlagda linfrön i ca 4 dl vatten 3 dl solrosfrönca 15 st skivor jalapeno (beroende på hur starkt man vill ha det)1 tsk clorellapulverKryddor (himlayasalt, basilika, oregano)Blötlägg linfrön över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.