Här bjuder jag på ett riktigt gott, och riktigt snabbt, recept på en grön ärtsoppa där tillbehören kan varieraspå ett otal olika sätt – det är bara fantasin som sätter gränsen
Här kommer recepet pådet koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Skär köttet i lagom stora strimlor och lägg dem i en platspåse
Misters rökplats med nya numren av "Allt om Whisky" och "Whisky & Bourbon". Nu kommer detytterligare ett inlägg om inlagdsill, men vi lovar att detblirdetsistapå ett tag nu, i alla fall fram till julen nalkas
Mixaihop. 2 dl gröna ärtor 1 msk parsillade kryddaPeppar och lite saltCa 0,5 dl crémefrachie Gott som tillbehör. - Läs hela inlägget här 2 dl gröna ärtor
Tillsätt ärtorna och låt detprecis koka upp igen. olja och smör tillstekning. Svetta scharlottenlök i smör och olja i en kastrull tills den blir mjuk utan att ta färg
Vad gör man när solen skiner utanför fönstret och magen kurrar, men det enda ätbara man har hemma (ungefär) är en halvpåsegröna ärtor i frysen och några sketna frukter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.