Sorgligt nog kan jag inte komma på någon kopplingtill någon saga, för annars hade jag nog skickativäg receptet till Månadens Sötsak där temat för april är just Sagolikt, och där en resa till en fantastiskchokladbutikiBrighton står på spel
Ännu en himmelsk paj med rabarber fick jag smaka på koloniområdet. Det var Liliana som bakat den underbara kombo rabarber och tosca, så bakade en egen glutenfrivariant av den
min saknad efter Brighton och det rika och plånboksvänligarestauranglivet där. Jag måste få prata om ett riktigticke-bekymmer som ändå bekymrar mig många trötta söndagmorgnar
Igår var det en mycket husligPatricia som grejade här hemma. Förmiddagen ägnade jag mig åt städning, sedan blev det ett storkok av wokade grönsaker, fläskfilé och kokosmjölk smaksatt med röd curry och citrongräs, så nu har Affe lite matlådor i frysen igen
This lovely cake was called "left over cake" by a friend of mine when I was a student inBrighton - can't think of any better tasting combo of left overs
Hej igen. Gjorde några lakritsmaränger på minaöverblivnaäggvitor, synd att bara slänga. Man kan ju göra en mumsiglakritsmarängsviss med lakritssås om man som jag är tokigilakrits
Jag kom hem från Brightoni måndags, så matplaneringenfick stryka på foten den här veckan. TACK för all fantastisk respons på mittinlägg om kroppsångest
Jag förbereder mig för fotbollsvm-abstinens, väntar på att blitillräckligtfrisk för att kunna bada och läser turistsidor om Brighton där nästa veckas konferens äger rum (hojta om ni har bra tips
Grunden är egentligen en tabouleh men minversioninnehåller grönkål och en avokado och tahini-dressing som jag smakade för förtsa gången iBrighton förra sommaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.