Och det är väl bra att ta vara påsin egen ekologiska skörd. När gurkplantorna ger så mycket skörd att man intehinner äta upp allt letar jag fram några gamla recept från förr itiden
Men nu kurrar min mage på bra här så dags att göra mat, tur det går fort. Jag tror att jag åt denna lunch förra veckan och jag kommer göra nått liknandeidag, dels för det är så jäkla gott och dels för det går så himla snabbt att trolla fram den
Mina stora tjejer älskade detta. Hetta upp olja, jag använde wokpanna och oljan täckte halva bullarna istället för att fylla upp så hela friteraspå en gång
Då tror jag den här blandningen jag gjorde på två recept kan passa er, det är en chokladkaka som nästan är som en kladdkaka med en glasyr som brukar finnaspåtraditionella kärleksmums
Vi har på prov odlat tomater på landet i sommar. Trots det bästa tänkbara läget, mot en vägg, med sol i stort sett hela dagen, mognade bara ett fåtal tomater
Många tycker vi nog om att äta nygräddade bullar på morgonen, men liktmig är många intealltid så sugna på att stå och baka och vänta påjäsning under en lång tid
Felicia blev jätteledsen när hon fick sprutorna och det hördes att hon hade ont och var ledsen påriktigt, har inte hört henne låta så förut =( Hon blev glad sen när hon fick äta lite men var rätt trött hela förmiddagen och sov mycket
Jag älskar att göra desserter och efter att jag tittat runt på nätet kom jag på den här härligt goda och smakfulla kombinationen som man kan lägga upp i snygga lager ( mina är inte så snygga, men jag lovar att det funkar, hahaha) i en glassburk
Eftersom jag och Lennart nu är nere i Alanya i några perioder över vintern, så kommer jag att dela med mig av en hel del av minafavoriter från köken här vid Medelhavet
Ett och annat kalas händer det också att vi har, vilketinnebär att det även blir en hel del bakat i vrån, recept som jag naturligtvis delar med mig av tillmina läsare
Fräs purjolök, champinjoner och vitlöki smör. Tillsättskinkan och låt den få en aning färg. Vispaihop crème fraiche och mjölk, häll det över skinkan och tillsätt kalvfond, senapspulver, gröna ärter och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.