Men nu kurrar min mage på bra här så dags att göra mat, tur det går fort. Pasta tar cirka 8 min att koka, vannameiräkorna är redan färdigkokta när jag tar upp dom från frysen så det är bara att tina dom och steka på med lite kryddor. Så denna lunch blir klar på typ 10 min om du tagit upp räkorna ur frysen cirka 1 timme innan så dom hunnit tina. Pasta takes about 8 minutes to boil, vannamei shripms is already cooked when I take them from the freezer, so just defrost them and fry in a little seasoning. So this lunch will be ready in about 10 minutes if you defrost the shrimps from the freezer about 1 hour before. Dagens pastarätt tror jag att jag smaksätter med tomatpesto, det är bara att tillsätta 1-2 tsk i pannan när du fräser på räkorna och sen toppar jag nog med riven parmesan som jag har i en påse. //Today's pasta dish I think I flavor with tomato pesto, it's just adding 1-2 teaspoons in the pan when you frie the prawns and then I probably top it of with grated Parmesan cheese I have in a bag. 10 min. 10 min
Då tror jag den här blandningen jag gjorde på två recept kan passa er, det är en chokladkaka som nästan är som en kladdkaka med en glasyr som brukar finnas på traditionella kärleksmums
Många tycker vi nog om att äta nygräddade bullar på morgonen, men likt mig är många inte alltid så sugna på att stå och baka och vänta på jäsning under en lång tid
hackad chili, spiskummin, senapsfrön och gurkmeja. VV-are. Fräs allt i nån minut. 900-1000 gr kycklingbröstfilé. 1,5 dlmild naturell lättyoghurt. 2 tsk spiskummin. 0,5 tsk gurkmeja. Stek i ca 5-6minuter tills kycklingen inte är rå längre. Låt koka på svag värme under lock i 20 minuter. 900-1000 gr kycklingbröstfilé. 1,5 dl
Den här gången svalde hon hela dosen ROTA-vaccin (förra gången spottade hon ut mer än hälften) och sen var det dags för sprutorna och det var inte lika roligt
Frosted Flakes - Frosties. Jag älskar att göra desserter och efter att jag tittat runt på nätet kom jag på den här härligt goda och smakfulla kombinationen som man kan lägga upp i snygga lager ( mina är inte så snygga, men jag lovar att det funkar, hahaha) i en glassburk
Läs gärna mer om den icke-elektriskalångkokningspåsen i länken ovan, här följer en enkel beskrivning på hur du kokar en riktigt klimatsmart benbujong i den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.