Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Bland annat har jag tagitintryck av ett engelskt recept för fruktfyllda revbenspjäll… Till er som inte äger en römertopf (lergryta) kan jag bara säga
Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos migi massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag BacardiPineapple
Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås. Smarriga små makaroner som fullkomligt dränkts i ostsås och gratinerats
KaleChips, so crazy good. Thin, salty and crispy. Spread the kale leaves on parchment paper. The best and most delicious way is to bake them in a low heat to get better control, because Ipromise you that it's not a funny story with burnt kalechips
Till jul gjorde jag grönkålschips. Väldigt enkelt och hälsosamt. Därefter ringlade jag över olja (ekologisk rapsolja använde jag) och gned in det i alla blad
Maj månad råvara i samarbete Robertson loves Sweden är löjrom. Löjrom är något av det bästa jag vet, och det gjorde att uppgiften att skapa ett recept till en början kändes aningen svår
Ny månad, ny råvara och nytt recept från migi kampanjen Robertson loves Sweden. Jag måste faktiskt erkänna att jag inte är någon dyrkare av färskpotatis, men den här salladen blev suveränt god
Kalechips have been really in lately, and everyone has certainlytried to do their own. Grönkålschips har varitväldigtin den senaste tiden och alla har säkert testat att göra sina egna
Add more water to reach the desiredconsistency. Combinekale, frozen mango, banana and half cup water in a blender and blend until smooth, about 1 minute. 3 cup stemmed and chopped kale. 1 ripe banana
Ilove food. Postat i Vardag, Vegan. Varit sjuk, vad passar då bättre än en varm och nyttig soppa. Denna gjorde jag i förgår på potatis, morötter, champinioner, gullök, vitlök, sojakött och basilika
Skär kinesiskkaleibitar. Smaka av med salt och servera med ris. Hetta upp en stekpanna med oljan, vitlöken, chili och fräs 10 sekunder. Lägg ikinesiskakale och stek den ca 1 minut. Tillsättmakrill, sojan, fisksåsen, sockret och stek ca 2 minuter. 220 g makrilli burk. 400 g kinesiskakale. 3 röda chili. 2 klyftor vitlök. 1 msk fisksås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.