Stek kycklingvingarna på en bakplåtspappersklädd plåt i ugnen (200´c) tills de är nästan färdiga. Pensla på såsen och grilla dom ytterligare tills ytan har fått färg, vänd dom gärna en gång under tiden
Buffalowings är ännu en av alla dessa hundratusentals grejer som jag aldrig käkat på riktigt, i och med att jag växte upp i Borlänge i en familj som åt ute en gång per år (och då på mammas jobb på ett hotel, och då alltid samma hamburgare) och blev vego innan jag flyttade till Stockholm och blev en foodie
Buffalo Wild Wings. Igår stressade vi halvt ihjäl oss för att hinna med att hämta på dagis, handla, hämta paket, förbereda kalas och laga mat i hyfsad tid så inte Diesel skulle somna för sent och vara trött på dagis
Jag har skrivit ett tidigare recept på friterade blomkålsbuffalowings här på bloggen, som inspirerades ganska mycket av en amerikansk youtubekanal Hot For Food
Jag har skrivit ett tidigare recept på friterade blomkålsbuffalowings här på bloggen, som inspirerades ganska mycket av en amerikansk youtubekanal Hot For Food
BuffaloWings tillagar du enligt beskrivningen på förpackningen. 1 påse BuffaloWings. Rosta mandel, vitlök och chili i en torr, het panna tills vitlöken är gyllenbrun
Krydda kycklingvingarna rikligt med BD-krydda och låt dra i cirka 15 minuter. Lägg över vingarna i en eldfast form och stek i ugn, 160175 grader, cirka 1012 minuter
Hur gott. Krispiga kycklingvingar med smak av chili och paprika, precis som de gör dom i USA. Riktigt goda att ha till plockmaten eller att bjuda middagsgästerna på som förrätt, garanterat supergoda och passar perfekt med en rökig barbequesås till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.