Ni är många som hittar hem till vårt kök när ni letat efter recept på vildsvin och det tycker vi är riktigt roligt, för det har vi frysen full av och kan komma med en hel del tips på hur det kan kockas till
Alltså fråga oss icke vilken dag det är idag för vi har baske oss knappast den blekaste aning. det var fredag på en lördag igår, idag är det lördag på en söndag och det är dessutom en afton som följs av en söndag på måndagen
Till jul gjorde jag grönkålschips. Väldigt enkelt och hälsosamt. Jag köpte grönkål i en påse, tog en del utav detta, tog sönder i bitar (ta bort "pinnen" i bladen) och spred ut på en plåt med bakplåtspapper (kanske 80 gram, mer fick inte plats på en plåt)
God morgon. Här har vi precis klivit upp. Lyx att kunna ligga och dra sig lite längre. Skatterna sov över hos farmor och farfar inatt och ska vara där tills imorgon så det blir två sådana här mornar
Jag hoppas ni alla haft en underbar julafton, och att det hela fortsätter men en lika bra juldag. Något som passar riktigt bra som julfrukost är våfflor
In London. Åhh vad jag är glad över att äntligen vara på väg. Ska jag berätta eftermiddagen i detalj så åkte vi till Arlanda runt 3, väl där så åt vi lite 'fika' (jag drack en choco babyccino bestående av ungefär bara nutella och varm mjölk men
Gott nytt 2016 på er. Vi fick en rolig start på det nya året, firade in hos familjen Wusch. Det var familjen Wusch, vår familj och en till familj vi inte träffat förr som firade ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.