4-6 Gnocchi 900 g potatis (gärna amandine, colomba eller melody) 2 ägg 1 tsk salt 3 - 4 dl vetemjöl (+ extra till utbakning) 2 msk smör (till stekning) 2 msk olja (till stekning) svartpeppar Brynt smörmed salvia 1 kruka salvia 50 g smör Till servering ca 1 dl riven parmesanost Lägg till i inköpslistan
Rör ner övriga ingredienser till kakan i det brynta smöret. 125 g Arla® Svenskt Smör. 1½ tsk flingsalt. 1Receptet gäller för 10 bitar 125 g Arla® Svenskt Smör 3 dl strösocker 1½ tsk vaniljsocker 4 msk kakao ½ tsk flingsalt 1½ dl vetemjöl 2 ägg Hallongrädde. Smörj en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 1Bryn smöret, låt svalna något. 1Servera kladdkakan med hallongrädden och hallon
Bryn smöret, låt svalna något. Servera kladdkakan med hallongrädden och hallon. ½ tsk flingsalt. Rör ner övriga ingredienser till kakan i det brynta smöret
Lägg ett bakpapper i en långpanna, och smörj det med flytande margarin. En riktig favorit hemma hos oss är sandwich och med tanke på att jag äntligen hittade ett recept på glutenfri sandwich förra året (Här) så kan hela familjen njuta av denna goding
Jag äter ju iochförsig mycket frukt, som ju är lite sött, men det finns liksom inget som riktigt slår en god liten kaka, chokladbit eller en rykande färskbryggd espresso med mjölk (som bara luktar sådär gott som kaffe kan göra, åååå
Smörj hornet med lite olja, då glider det lättare på. Bryn i smör tills löken är mjuk. Jag är nu formellt dubbad som vuxen, helt enligt korvritualen med korvhornet aktningsfullt pålagt på både vänster och höger axel
med lakritspulver eller smörkola-extrakt men jag valde att använda mig av bittermandelolja och vaniljpulver för jag tycker om smaken (blir som marsipan nästan) och det är saker som är enkla för er att hitta på ICA eller Coop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.