Att baka eget knäcke till Julbordet är nog bland det roligare inslagen på just ett Julbord, inte heller är det svårt, tar bara lite tid då man inte kan grädda så många åt gången i en vanlig hemmaugn, men enligt mej så är det värt det
För några år sedan var det himla populärt att göra egna knäckebröd med en massa fröer och olja i. Dessa smakade mer som salta kex/ chips och var långt i från de traditonella knäckebröd som vi är vana med
Jag snodde ihop ett enkelt knäckebröd (som jag hittade på själv). eller så gör du som jag och skiter i vilket, det är ju liksom ett knäckebröd som är fullt med nyttigheter
Det här är ett knaprigt lättbakat knäckebröd med mycket frön. Glutenfritt knäckebröd med frön och majsmjöl 1 plåt. Bröd, Frön, Glutenfritt, Hårt Bröd, Knäckebröd, Majsmjöl 2 dl majsmjöl
Jag hörde på radion tidigare att våren officiellt är här. Underbart. De tjocka ytterkläderna har bytts ut mot skalkläder, det börjar lekas ute på gatan igen ( utan reflexvästar
Jag går i valet och kvalet om jag ska börja äta nyttigt igen. Ha ha, låter ju illa. Precis som om jag äter snabbmat varje dag och frossar i kakor och godis mellan målen
Hemlagat knäckebröd är ju så himla gott. Och knäckebrödet smakar otroligt gott, prova. ) Knäckebröd (2 plåtar). Om knäckebröden inte är helt torra efter 40 min, öppna ugnsluckan och ha på lite värme tills de är torra
Favoriten av alla vegetariska recept måste nästan vara falafel. Ibland köper vi färdiga, frysta falafel och det kan vara bra att ha hemma i frysen, men inget slår att göra egna hemma
Jag gjorde dessa knäckebröd här hemma för ett tag sedan och dom blev storfavoriter direkt. Häll på lite frön och kärnor ovanpå (se till att kärnorna fastnar, annars kommer de glida av när knäckebröden är klara)
Jag gjorde denna gången runda knäckebröd och då räcker denna sats till ca 30 st. Det går lika bra att platta ut all smet på en plåt och bryta knäcket i bitar när det är färdigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.