Hej hopp, i dag firar vi Mårtenssons må ni tro. Det är nämligen hela tio (. ) år sedan vi stod framför Svedalas kommundirektör i ett undangömt rum på Sturups flygplats, så nervösa så att vi knappast visste vad vi hette, och lovade att ta varandra
Underbart god och ytterst lättlagad potatissallad – garanterat bättre än den du köper i butik. Det går bra att förbereda denna potatissallad 1-2 dygn i förväg så att den kan dra desto längre i kylen före servering
Mer midsommarmat. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch. Vi hade den på midsommarafton till det grillade köttet på kvällen, det blev en hit
Jag hörde på radion tidigare att våren officiellt är här. Underbart. De tjocka ytterkläderna har bytts ut mot skalkläder, det börjar lekas ute på gatan igen ( utan reflexvästar
Jag går i valet och kvalet om jag ska börja äta nyttigt igen. Ha ha, låter ju illa. Precis som om jag äter snabbmat varje dag och frossar i kakor och godis mellan målen
Det har varit en lugn och skön dag helt i min stil, jag har hunnit njuta i solen, rensa lite ogräs, bakat, kokat saft, både fikat och ätit ute på altanen och nu avslutar vi denna underbara söndag med te i soffan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.