Till sist vill vi bara visa er var vi höll hus på kräftskivan, för det är så att A&I även har andra likheter med Ernst, förutom den goda maten de kockar
Vardagsmaten och därmed luncherna lagades alltid av mormor. Luncherna hemmahos mormor och morfar i Ekhagen var lite enklare i jämförelse med middagarna
Och för att hålla sig till temat fick fördrinken bli Sangria, på mitt eget vis förstås, med Rödvin, citron, apelsinskivor och juice, råsocker, is, och soda
Örtbakad kyckling med aprikossås8 st kycklingbröstfiléer 1 dl örter, finhackade, (jag valde basilika, timjan, rosmarin) 1 tsk salt 1 krm vitpeppar smör att steka i Aprikossås3 dl matlagningsvin 5 dl matlagningsgrädde 1 st hönsbuljongtärning 1 burk aprikoser salt och vitpeppar efter smak. 3 dl matlagningsvin. 5 dl matlagningsgrädde
Senapssill, currysill, inlagd sill, skärgårdssill och tomatsill. Kvar att göra är Lingon- & vodkasill, Ingefärs- & chilisill och Koriander- & limesalsasill…
Fick ett ryck och tog tag i brödkaveln en svängom i eftermiddag. *ler nöjt*. Att baka bröd är inte min bästa sida, men har varit sugen på brödkakor ett tag så nu mina vänner luktar det riktigt gott här i huset ikväll
Igår var vi hemmahos Pia och Conny Hamberg och hälsade på, Ceasar var tyvärr inte hemma. De har en Cane Corso kennel som heter Mamarazza’s Cane Corso utanför Nynäshamn och de har en tik som både Daniel och jag blev kära i när vi träffade henne första gången
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.