Ja, så kan man sammanfatta den närmaste tiden hos oss. Med en man på resande fot den här veckan och försöka få vardagen gå ihop med diverse pusslande med jobb, och barnens förskola, så är man innerligt tacksam att man har mor-och farföräldrar inom hyfsat bekvämt avstånd
Jag har liksom inte längre någon koll på dagarna. Det ända som gav någon fingervisning om vilken dag det var det var vilken muskelgrupp som skulle tränas just den dagen, men nu har jag kastat om träningspass så inte ens det är särskilt tydligt just nu haha
Den här veckan har varit hektisk. Träning och sena kvällar på jobbet. Därför har det blivit snabba mål. Igår blev det röd linssoppa och varma mackor med pastirma (en kryddad lufttorkad biff enligt wiki)
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
Veckan har med andra ord varit hektiskt med aktiviteter nästan varje dag och den är inte slut än. Sopplunchen på jobbet i torsdags kan man säga blev en succé
Ja, så där stod vi efter en smått hektiskt morgon och kom inte in i bilen så det var bara att ringa fritids och meddela att barnen blir hemma idag och jag fick sadla om mina kontorsplaner till barnaktiviteter istället
Jag är ju en person som oftast har många järn i elden och tycker om att hålla hjärnan sysselsatt så mycket som möjligt, så vad jag kallar lugnt kanske många andra hade kallat hektiskt, vad vet jag
En hektisk dag, Hanna har bal, äntligen har den här dagen kommit. Vi träffade vår frisör Kristin på salongen och hon fixade håret på Hanna och Isabel, Hanna fick en otroligt vacker uppsättning och Isabel fick vackra lockar
Jag vet inte hur det är med er men jag fullkomligt älskar filmjölksbröd. De är enkla, smidiga, behöver inte jäsa men framför allt så smakar de ljuvligt, ljuvligt gott
Veckorna före jul brukar vara ganska hektiska för de flesta av oss. För att orka med all julstädning, shopping, pyntande och glöggande gäller det att ha med sig bra mellanmål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.