Ja som ni märker så händer det inte mycket här på bloggen för tillfället. Lägger upp ett recept på en himla god gratäng och efterrätt som vi blev bjudna på i helgen, vi hade kompisar som kom hem till oss och lagade mat bara så där och himla trevligt hade vi
Hej på er, hur har ni det i sommarvärmen. Igår så blev det i alla fall mat på muurikkan. Lägg på köttet och rör om så det inte bränner fast, på med mera fett om det skulle fastna
Skär av toppen på parikorna och gröp ur dem (eller vad du valt att fylla). 4 stora paprikor (eller 2 squash eller småfallor) 200-300 g kryddstark korv, i mindre bitar 1 gul lök, finhackad 1 dl hackad persilja 2 dl tomatsås 2 dl kokt matvete 2-3 dl riven ost Sätt ugnen på 200°
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Här kommer tips på lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
Så full rulle på detta och jag försöker satsa hundra procent. Sedan blir de på det igen i morgon. Själv har jag blivit helt insnöad på smoothies i alla sorter
Här kommer receptet på ett underbart gott, saftigt och framförallt kalorisnålt bröd. Om du vill baka dem som bullar placerar du dem istället på bakplåtspapper och låter grädda i ugnen under samma tid, beroende på hur stora du gör bullarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.