Hasselnötsglaserad kronärtskocka med svampduxelles
Sundqvist
Sundqvist
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 st stora kronärtskockor (skalade bottnar)
  • 5 dl vatten
  • 50 g vitvinsvinäger
  • 2 msk salt
  •  
  • Glaze
  • 30 g skalade och hackade hasselnötter
  • 3 msk hasselnötsolja
  • 3 msk rapsolja
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk soja av fin kvalitet
  •  
  • Riven hasselnöt
  • 20 g skalade hasselnötter
  • 4 skivor av en kronärtskocksbotten
  •  
  • Svampduxelles
  • 8 st vita champinjoner (finhackade)
  • 1 msk hasselnötsolja
  • ½ msk citrontimjansblad
  • ½ vitlöksklyfta (finhackad)
  • 1 msk schalottenlök (finhackad)
  • 1 tsk soja av fin kvalitet
  • 3 msk vatten
  • salt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.